Boek een lezing

Hendrik als spreker voor een lezing

Snelheid en spektakel” is meer dan alleen maar motorsport. Het is blijk van ondernemerschap, passie, gedrevenheid, ambitie, grensverleggend zijn, communicatie, marketing, groepsgeest, identiteit, …

Wil je als vereniging, organisatie of bedrijf een lezing boeken rond “Snelheid en spektakel” in al zijn facetten? Ontdekken wat motorsport kan doen met jouw verdere leven?

Dit kan want Hendrik deelt graag zijn impressies en ervaringen.

  • Een vertelavond of een interview
  • Voor enkele deelnemers of voor 100 of meer mensen

Hendrik brengt op een gevatte en interactieve manier zijn verhaal en levenservaringen in de taal van uw publiek. Anekdotes doorspekken het geheel om er een boeiend en leerrijk moment van te maken.

Vul het formulier in voor een eerste kennismaking. Hendrik zal U persoonlijk contacteren om verder af te stemmen en te duiden.

Naast auteur van het boek “Snelheid en spektakel, 15 jaar motorsport in Sint-Joris-ten-Distel” is Hendrik in zijn dagdagelijks leven bedrijfsleider. Motorsport loopt van bij zijn geboorte als een rode draad door zijn leven.

Dankzij zijn vader Roger, die de drijvende kracht was achter het motorsportgebeuren in Sint-Joris-ten-Distel, leert hij vaardigheden welke hem op vandaag nog steeds van dienst zijn.

Graag een lezing rond
"Snelheid en Spektakel"?

Om spam te voorkomen, wordt deze site beschermd door de Google reCAPTCHA-tool. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.